Berg en Wandel

Producten per pagina
Producten per pagina

Berg en Wandel

Voor een grote collectie berg en wandelschoenen moet u natuurlijk bij leferink-schoenen.nl zijn en zoals ook de ANWB in de kampioen aangeeft is een goede wandelschoen als je lekker wilt lopen zonder blaren een must. Tevens vind u bij ons een uitgebreide collectie zolen en sokken voor een comfortabele wandeling.

Assortiment Berg en Wandelschoenen

Bij leferink-schoenen.nl vind u een brede collectie vrijetijdsschoenen. Met merken als MeindlLoMer en Lowa is er volop keus. Lowa wandelschoenen hebben wij uitgebreid in de collectie voor dames en heren.
Bij leferink-schoenen.nl vind u ook de Identity collectie van
Meindl wandelschoenen, een exclusieve collectie met natuurlijk gelooid leer en een uitstekende pasvorm ook voor wandelaars met een chroom allergie. 
Natuurlijk heeft leferink-schoenen.nl goede wandelsokken van het merk X-socks en voor een nog beter pasvorm inlegzolen van Sidas.
De Lowa collectie bij leferink-schoenen.nl is groot, maar mocht u toch wat anders zoeken dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Lowa heeft zelf een grote voorraad waaruit wij kunnen bestellen.

Ook hebben wij van Lowa en Meindl ook modellen met een stalen neus en/of zool. Vooral de Festival schoen: de
Meindl Airstream S2 wordt veel bij ons verkocht. 

Wandelschoenen online bestellen

Bestel snel en voordelig bij leferink-schoenen.nl. Geen verzendkosten op de wandelschoenen en altijd snelle levering. Natuurlijk vind u ook de bijpassende onderhouds middelen bij leferink-schoenen.nl