Dames Pantoffels Muilen

Producten per pagina
Producten per pagina

Dames Pantoffels en Muilen

Op zoek naar warm schoeisel voor in de avond? Kijk dan eens bij onze collectie pantoffels en muilen. Heerlijk comfortabel op de bank of uw favoriete plekje in huis zonder koude voeten! De pantoffel is een lichtgewicht en makkelijk om snel even in te stappen.

Assortiment pantoffels en muilen

Binnen ons assortiment zijn pantoffels en muilen te vinden in diverse soorten en maten. Heeft u graag een minder opvallende zwarte of grijze pantoffel of muil, of valt u liever op met een mooie rode? Bij ons zijn deze kleuren beschikbaar.

U kunt kiezen voor een pantoffel met open of gesloten achterkant. De open achterkant maakt het gemakkelijk om de muil in te stappen, de pantoffel met gesloten achterkant is daarentegen natuurlijk een stukje warmer. Kies een mooie pantoffel uit van bijvoorbeeld het merk Romika of Wolky!

Bestel de muilen voor 17.00 uur en u ontvangt ze de volgende werkdag al in huis. Met het menu aan de linkerkant kunt u uw voorkeuren aangeven, waardoor de zoektocht naar de juiste pantoffel bij Leferink-schoenen nog makkelijker wordt! U kunt kiezen voor wel of geen sleehak, wel of geen uitneembaar voetbed en bijvoorbeeld het materiaal.