Heren Geklede schoenen

Producten per pagina
Producten per pagina

Heren Geklede schoenen

Met merken als Rehab, Melik en bijvoorbeeld Floris van Bommel heeft leferink-schoenen.nl een uitgebreide collectie geklede schoenen. Of u nu een super chique schoen zoekt of juist een schoen die zowel bij een pak als onder een spijkerbroek past, bij leferink-schoenen.nl zal u dit zeker vinden.

Geklede schoenen assortiment

De collectie van Rehab kenmerkt zich door aparte materialen en prints. Elk seizoen zitter er weer een aantal blikvagers bij. Leferink-schoenen.nl verkoopt dit merk al jaren en heeft er al veel tevreden klanten mee. De basic collectie van Rehab is verkrijgbaar in de maten 39 tot en met maat 50, uw maat er niet bel gerust. Meestal is uw maat dan op korte termijn leverbaar. 
Ook Melik, is een vaste waarde in de collectie van leferink-schoenen.nl. Mooie geklede schoenen met bijpassende riemen van een uitstekende kwaliteit. Door hun aparte finish laag altijd uniek. Deze modellen passen goed bij een pak of combinatie.
Ook van Floris van Bommel hebben wij een mooie collectie staan, zowel met leren zool als op een comfortabele rubber zool.
Bij leferink-schoenen.nl besteld u snel en gemakkelijk. Alle bijpassende riemen zijn gemakkelijk korter te maken aan de kant van de gesp.