Happy Socks

Producten per pagina
Producten per pagina

Elke werkdag voor 17:00 besteld, volgende dag in huis. Boven de 50 euro geen verzendkosten.

Wij leveren uitsluitend produkten van de beste merken. Kwaliteit staat voorop en dat ziet u hierin terug. Leferink-schoenen.nl biedt een ruim assortiment 

Elke werkdag voor 17:00 besteld, volgende dag in huis. Boven de 50 euro geen verzendkosten.
Wij leveren uitsluitend schoenen van de beste merken. Kwaliteit staat voorop en dat ziet u hierin terug. Leferink-schoenen.nl biedt een ruim assortiment Happy socks muilen die u gemakkelijk via onze webshop kunt bestellen. Is uw maat of kleur niet voorradig, bel of mail ons, wellicht kunnen wij het juiste product voor u nabestellen. 

Het merk Happy Socks

Happy Socks is in 2008 van start gegaan met maar een doel, Vrolijkheid. Opgericht door 2 vrienden die een kwalitatief goede sok op de markt wilden brengen in vrolijke kleurtjes. Happy Socks worden nu in meer dan 90 landen verkocht, altijd in frisse kleuren en motieven. en die vindt u bij Leferink-schoenen.nl.

Assortiment Happy Socks 

Het assortiment bestaat uit sokken voor dames en heren in 2 maatgroepen. 36-40 en 41-46 waarbij sommige modellen alleen in dames of heren verkrijgbaar zijn maar ook vaak in beide maatseries. Happy Socks bestel je snel en gemakkelijk bij www.leferink-schoenen.nl, zowel losse paren als in cadeaux verpakking.