Linkkens

Producten per pagina
Producten per pagina

Het Nederlandese Linkkens is opgericht in 2016. Een onderdeel ervan zijn de Art Limited Edition Sneakers. Binnen deze collectie komen twee werelden samen:Mode en Kunst. LINKKENS werkt met materialen die ooit plastic flessen zijn geweest om er zo voor te zorgen dat er minder plastic flessen in onze leefwereld en oceanen terecht komen. De levensduur van plastic wordt geoptimaliseerd door plastic zo vaak mogelijk opnieuw te gebruiken en te recyclen. Tijdens dit proces worden plastic flessen verzameld en ondergaan zij verschillende stappen. De plastic flessen worden gereinigd en samengedrukt om uiteindelijk plastic schilfers te verkrijgen. Deze snippers worden door een mechanisch proces omgezet in ruw gesponnen polyester vezels. De vezels worden vervolgens behandeld om een hoge kwaliteit garen te verkrijgen. Als afsluiting van deze verwerking wordt het gerecycleerde garen gebruikt in verschillende producten van LINKKENS. Alle modellen zijn voorzien van een leren binnenwerk en uitneembaar voetbed.

Linkkens Schoenen

Onze Linkkens collectie bestaat momenteel uit een 5 tal sneakers allen met een verschillende print van diverse bekende schilders. Een aantal modellen worden voorzien van een satijnenveter en een normale veter. Natuurlijk zijn alle modellen geschikt voor uw eigen zolen. Niet uw stijl, kijk eens naar de andere sneaker modellen.

Linkkens Art Limited sneakers online kopen

Wij leveren uitsluitend schoenen van de beste merken. Kwaliteit staat voorop en dat ziet u hierin terug. Leferink-schoenen.nl biedt een ruim assortiment Linkkens damesschoenen die u gemakkelijk via onze webshop kunt bestellen. Is uw maat of kleur niet voorradig, bel of mail ons, wellicht kunnen wij het juiste product voor u nabestellen.
Elke werkdag voor 17:00 besteld, volgende dag in huis. Boven de 50 euro geen verzendkosten.