Warmbat

Producten per pagina
Producten per pagina
Vandaag de dag staat Warmbat voor de tijdloze pantoffel; warm, stoer en vooral comfortabel. Comfort is het uitgangspunt van iedere Warmbat schoen. Schapenwol is zacht, veerkrachtig en van nature temperatuur regulerend. De vezels "ademen" en zijn daardoor een natuurlijke thermostaat voor je voeten. De vezels zijn hol, en kunnen tot 30% van hun eigen gewicht aan vocht absorberen zonder dat het vochtig aanvoelt. Deze kwaliteit maakt de wol vochtregulerend, waardoor het mogelijk ontstane vocht op een natuurlijke manier naar de buitenlucht wordt afgevoerd.  Dit in tegenstelling tot het synthetische fleece-materiaal dat vaak wordt gebruikt in goedkope alternatieven en die vaak ten onrechte op de markt worden gebracht als "schoenen met schapenvacht". 

Warmbat Muilen en Pantoffels

De collectie van Warmbat ziet er altijd mooi verzorgd uit. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en perfect passende leesten hebben de pantoffels en muilen van Warmbat een perfecte pasvorm. De Warmbat collectie zien er ook dit seizoen weer super uit. 

Warmbat online kopen

Wij leveren uitsluitend schoenen van de beste merken. Kwaliteit staat voorop en dat ziet u hierin terug. Leferink-schoenen.nl biedt een ruim assortiment Warmbat die u gemakkelijk via onze webshop kunt bestellen. Is uw maat of kleur niet voorradig, bel of mail ons, wellicht kunnen wij het juiste product voor u nabestellen.
Elke werkdag voor 17:00 besteld, volgende dag in huis. Boven de 50 euro geen verzendkosten.