Bunnies Junior

Producten per pagina
Producten per pagina

Niemand is zo trots als een moeder die schoentjes komt kopen, omdat de eerste stapjes gezet zijn. Bunnies Jr. weet ook dat deze stapjes niet seizoensgebonden zijn. Daarom zijn de collecties zo ontworpen, dat ze toegankelijk zijn voor meerdere seizoenen. Deze modellen volgen de laatste trends, hebben scherpe prijzen. Bunnies Jr. zorgt meerdere keren per jaar voor vernieuwing in de winkel.

Assortiment Bunnies Jr.

Bunnies Jr. heeft een collectie die aansluit bij de 4 fases die een kindje tegenkomt bij het zetten van de eerste stapjes. Baby Bunnies, Flex Bunnies, Stap Bunnies en Super Stap Bunnies. Bunnies Jr. zorgt ervoor dat kindjes op een verantwoorde en hippe manier hun eerste stapjes zetten. Met een focus op kinderen tot 6 jaar, zo kunnen ze de hele wereld aan en staan ze voor de rest van hun leven stevig in hun schoenen. Ook benieuwd naar andere kinderschoenen? Kijk ook eens bij Develab of Red Rag.

Bunnies Jr. online kopen

Wij leveren uitsluitend schoenen van de beste merken. Kwaliteit staat voorop en dat ziet u hierin terug. Leferink-schoenen.nl biedt een ruim assortiment Bunnies Jr. kinderschoenen die u gemakkelijk via onze webshop kunt bestellen.
Elke werkdag voor 17:00 besteld, volgende dag in huis. Boven de 50 euro geen verzendkosten.