Floris van Bommel riem

Producten per pagina
Producten per pagina
Het Nederlandse familiebedrijf Van Bommel werd opgericht in 1734, en in 1996 aangevuld met de lancering van het modieuzere Floris van Bommel, dat een jongere doelgroep moest aanspreken. Dat is gelukt, want inmiddels is Floris van Bommel nog populairder dan Van Bommel zelf.  Het merk specialiseert zich in het maken van kwalitatief hoogwaardige schoenen voor zowel dames als heren, die nog altijd grotendeels met de hand worden vervaardigd. Inmiddels is de collectie herenschoenen aangevuld met een prachtig assortiment riemen.  

Assortiment Floris van Bommel riemen

Onze collectie Floris van Bommel riemen bestaat uit stijlvolle exemplaren van soepel leer, uitgevoerd in bijvoorbeeld bruin en cognac/naturel. De riemen zijn perfect te combineren met zowel Floris van Bommel veterschoenen als met schoenen van andere merken. De riemen zijn in lengte verstelbaar.

Floris van Bommel riem online bestellen

Al onze Floris van Bommel riemen zijn heel simpel en snel via onze webshop te bestellen. We zijn voorzien van het webshop keurmerk, waardoor u onbezorgd kunt shoppen en betalen, op de manier waar u de voorkeur aan geeft. En wanneer u vandaag voor 17:00 uw bestelling plaatst, heeft u uw nieuwe Floris van Bommel riem de volgende dag al in huis! Wel zo makkelijk, nietwaar? Heeft u overigens ook al onze collectie Floris van Bommel sneakers en Floris van Bommel veterschoenen gezien? Die zijn ook zeker een kijkje waard!