Floris van Bommel veterschoenen

Producten per pagina
Producten per pagina
Eén van de voorvaders van Floris van Bommel begon al in 1734 met het maken van schoenen. Die passie is altijd in de familie gebleven. Het merk specialiseert zich inmiddels alweer 180 jaar in het produceren van kwalitatief hoogwaardige schoenen, en dit wordt nog altijd met de hand gedaan.

Assortiment Floris van Bommel veterschoenen

Onze collectie Floris van Bommel veterschoenen biedt zowel geklede schoenen als casual uitvoeringen. Daarbij heeft u volop keus in kleur. Of u nu op zoek bent naar veterschoenen in zwart, bruin, cognac/naturel, grijs of blauw, Floris van Bommel biedt voor ieder wat wils. Een aantal van onze Floris van Bommel schoenen zijn voorzien van een uitneembaar voetbed. Kies voor een Floris van Bommel veterschoen van mooi glad leer, of ga voor een paar schoenen met een gewaagde pythontextuur. Er is voor iedere man een perfect paar veterschoenen te vinden!

Floris van Bommel veterschoenen online bestellen

Heeft u een mooi paar Floris van Bommel veterschoenen in onze webshop gevonden? Dan is bestellen zo geregeld! Bij bestellingen vanaf 50 euro profiteert u ook nog eens van een gratis levering. Daarbij bent u dankzij het webshop keurmerk altijd verzekerd van veilig en betrouwbaar winkelen. Neem meteen een kijkje in het assortiment en bekijk ook eens onze Floris van Bommel sneakers of combineer uw schoenen met een stijlvolle Floris van Bommel riem