Meindl wandelschoenen

Producten per pagina
Producten per pagina
Het uit Duitsland afkomstige merk Meindl staat bekend om haar wandelschoenen, die stuk voor stuk worden gekenmerkt door een superieure kwaliteit, een geweldige afwerking en een uitstekende pasvorm. Het begon allemaal in 1928, toen Lukas Meindl in Kirchanschöring (Beieren) begon met het maken van wandelschoenen. Inmiddels is Meindl niet meer weg te denken uit de outdoor branche. Of u nu op zoek bent naar een paar stevige bergschoenen voor een intensieve trek door de alpen of naar een paar lichtgewicht, waterdichte wandelschoenen om er in eigen land mee op uit te gaan, in het uitgebreide Meindl assortiment van Leferink-schoenen.nl vindt u ongetwijfeld wat u zoekt.

Assortiment Meindl wandelschoenen

Leferink-schoenen.nl biedt u een uitgebreid aanbod Meindl schoenen, bestaande uit Meindl bergschoenen, Meindl wandelschoenen dames en Meindl wandelschoenen heren. Meindl wandelschoenen zijn verkrijgbaar in lage, middelhoge en hoge modellen. Ook op het gebied van kleuren heeft u volop keus. Ondanks de variatie in wandelschoenen is er één overeenkomst tussen alle Meindl wandelschoenen; namelijk een ultiem loopcomfort.

Meindl wandelschoenen online bestellen

Al onze Meindl wandelschoenen zijn direct uit voorraad leverbaar en heel simpel en snel via onze online shop te bestellen. Bij bestellingen vanaf 50 euro profiteert u van een gratis verzending, wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is. En doordat al onze Meindl wandelschoenen direct leverbaar zijn, hoeft u bij ons nooit lang op uw bestelling te wachten; wanneer u vandaag voor 17:00 uw bestelling plaatst, heeft u uw nieuwe Meindl wandelschoenen de volgende dag al in huis. Neem snel een kijkje in het assortiment en profiteer van de uitstekende service van Leferink-schoenen.nl. Bekijk ook onze Meindl Sale, want hier kunt u geregeld profiteren van de mooiste kortingen!