Rapisardi

Producten per pagina
Producten per pagina

In 1959 begonnen als klein ambachtelijk familiebedrijf, is het merk in de loop der jaren een toonaangevend modebedrijf geworden dat zeer mooie damesschoenen van uitstekende kwaliteit maakt. De Italianen hebben sowieso op modegebied een goede naam hoog te houden en bij Rapisardi zijn ze er zeer succesvol in gebleken. Al vanaf het begin staat het merk Rapisardi voor innovatieve schoenmode met een een eigen gezicht. In 55 jaar tijd heeft Rapisardi zich ontwikkeld tot een bekend merk van internationale allure. Leferink schoenen laat je graag zien waarom de unieke schoenmode van Rapisardi een stevige plaats weet te veroveren in onze webwinkel.

Assortiment Rapisardi shoes

Het huidige assortiment van Rapisardi bestaat uit stretch laarzen op verschillende hakhoogtes. Deze laarzen zijn geschikt voor vrijwel elke kuitwijdte en door hun unieke constructie zakken ze niet af. Ook staat dit merk bekend als 100% Vegan. Dr Martens heeft ook een Vegan collectie.

Rapisardi online kopen

Wij leveren uitsluitend schoenen van de beste merken. Kwaliteit staat voorop en dat ziet u hierin terug. Leferink-schoenen.nl biedt een ruim assortiment Rapisardi damesschoenen die u gemakkelijk via onze webshop kunt bestellen.
Elke werkdag voor 17:00 besteld, volgende dag in huis. Boven de 50 euro geen verzendkosten.