Rehab Limited Legends

Producten per pagina
Producten per pagina

Het begon allemaal met de Kurt...

DE TOTALE LEGENDS COLLECTIE IS ALLEEN IN DE WINKEL VERKIJGBAAR

REHAB bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren!
Fall Winter 2008 begon Jaco Flach met een grote damescollectie van ruim twintig modellen en slechts drie herenschoenen. Eén daarvan was de KURT: Een klassieke herenschoen met de kenmerkende bolle achterkant die designer Henk Brouwer afknipte van een mislukte sneaker en op de achterkant van de in de fabriek aanwezige herenschoen zette. “Dit is echt gek,” zeiden we toen tegen elkaar: “Dat vinden mensen echt heel lelijk of super tof!”
 
Gelukkig blijkt 10 jaar later de KURT de basis te zijn van waar we nu staan en is het model nog steeds 1 van onze musthaves in elke collectie. We bieden tegenwoordig een veel uitgebreidere collectie aan dan alleen die ene “gekke” schoen. We maken schoenen van klassiek tot sportief, maar altijd met unieke details die REHAB schoenen stuk voor stuk een eigen karakter meegeven.
 
Met deze LIMITED LEGENDS COLLECTIE bieden we een feest van herkenning aan voor de echte REHAB fan die waarschijnlijk nog varianten van deze Kurts in zijn kast heeft staan. Voor een ander is het wellicht de eerste kennismaking met REHAB. Al met al zijn wij trots op de afgelopen 10 jaar en vinden het fijn om dit succes met jullie te vieren!
 
Jaco Flach & Jeremy Westerhuis
Rehab Footwear

Rehab online kopen 

Wij leveren uitsluitend schoenen van de beste merken. Kwaliteit staat voorop en dat ziet u hierin terug. Leferink-schoenen.nl biedt een ruim assortiment Rehab schoenen die u gemakkelijk via onze webshop kunt bestellen.
Elke werkdag voor 17:00 besteld, volgende dag in huis. Boven de 50 euro geen verzendkosten.