Rehab riem

Producten per pagina
Producten per pagina

U bent op zoek naar een mooie lederen riem van een hoogwaardige kwaliteit? Dan moet u zeker even een kijkje nemen in onze collectie Rehab riemen. Het merk Rehab, dat in 2008 werd opgericht door Jacob Flach, is van oorsprong een schoenenmerk dat zich richt op mensen die graag hun eigen individuele identiteit willen laten zien, en waarde hechten aan kwaliteit. Rehab producten worden in Nederland ontworpen en geproduceerd in Portugal. Eén van de dingen die Rehab producten zo bijzonder maakt, is dat ze allemaal vervaardigd worden uit plantaardig gelooid leer. Dit natuurlijke, traditionele looiproces is niet alleen veel beter voor het milieu, maar het geeft de schoenen en riemen ook een unieke look en feel mee.

Assortiment Rehab riemen

We hebben Rehab riemen in verschillende kleuren, die uitstekend gecombineerd kunnen worden met Rehab schoenen, maar ook goed bij andere schoenen passen. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte lederen ‘croco’ riem, of voor een stoere blauwe lederen riem. Zorg ook dat u onze Rehab Sale goed in de gaten houdt; hier kunt u geregeld profiteren van zeer aantrekkelijke kortingen!

Rehab riem online bestellen

Heeft u een mooie Rehab riem gevonden in onze webshop? Dan is bestellen zo geregeld! Bij bestellingen vanaf 50 euro profiteert u van een gratis verzending, en dat is natuurlijk heel mooi meegenomen! Naast Rehab riemen kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor stijlvolle Rehab sneakers.