Shoesme

Producten per pagina
Producten per pagina

Shoesme is een oer-Hollands merk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg. Alle ontwikkelingen, zoals het tekenen van de schoenen en het ontwikkelen van de concepten en zolen vinden plaats in eigen beheer, deels in Nederland en deels in Portugal. Een team van modellisten besteedt hier veel aandacht aan innovatie en ontwikkeling, om zo ieder seizoen weer een hoogwaardige schoenencollectie neer te zetten. De productie wordt verzorgd in onze fabrieken in Portugal, vrij van kinderarbeid en in een veilige en gezonde werkomgeving. Alle schoenen worden hier met de hand gemaakt en op kwaliteit gecontroleerd. Een gemiddelde schoen ondergaat 180 handelingen voordat deze de schoendoos in gaat.  

Assortiment Shoesme schoenen

De schoesme collectie is al verkrijgbaar vanaf maat 18 voor de allerkleinsten die toch wat aan de voeten willen of net hun eerste stapjes doen. Door het gebruik van verschillende zolen is Shoesme geschikt voor alle leeftijden. Het merk Shoesme staat voor baby schoentjes tot stevige stappers. Leuke vlotte kinderschoen van uitstekende kwaliteit. Of uw kind nu net de eerste stapjes zet of al vrolijk rond stapt, er is altijd wel een leuk model te vinden in deze collectie. De eerste stapjes zetten kan ook met Bunnies Jr.

Shoesme online kopen 

Wij leveren uitsluitend schoenen van de beste merken. Kwaliteit staat voorop en dat ziet u hierin terug. Leferink-schoenen.nl biedt een ruim assortiment Shoesme kinderschoenen die u gemakkelijk via onze webshop kunt bestellen.
Elke werkdag voor 17:00 besteld, volgende dag in huis. Boven de 50 euro geen verzendkosten.