Teva

Producten per pagina
Producten per pagina

Teva staat bekend om zijn slijtvaste, comfortabele sandalen die goed te dragen zijn in natte omstandigheden. Vooral voor de kids zijn deze sandalen een uitkomst tijdens de zomer. Tevens hebben ze een lijn met sandalen die met leer zijn afgewerkt en met een heerlijk voetbed. Bekende modellen van Teva zijn onder andere: Teva Tirra en Teva Hurricane
De naam Teva komt uit het Hebreeuws en betekend Natuur. Het logo “The Hand” komt uit de cultuur van de Hopi indianen en staat voor vriendschap en de spiraal in “The Hand” voor water. Het Teva logo kun je vertalen als “vriendschap met water”. 

Assortiment Teva sandalen en slippers

Teva heeft zowel dames, heren en kindersandalen in de collectie. Al deze groepen kunt u bij ons in de collectie vinden. Elk zomerseizoen komen hier verschillende nieuwe modellen bij. Bij leferink-schoenen.nl koopt u veel modellen van Teva online. De voorraad wordt regelmatig voorzien van aanvullingen en nieuwe modellen. Naast Teva verkopen wij ook bijvoorbeeld Reef en FitFlop slippers.

Teva online kopen 

Wij leveren uitsluitend schoenen van de beste merken. Kwaliteit staat voorop en dat ziet u hierin terug. Leferink-schoenen.nl biedt een ruim assortiment Teva slippes en sandalen die u gemakkelijk via onze webshop kunt bestellen.
Elke werkdag voor 17:00 besteld, volgende dag in huis. Boven de 50 euro geen verzendkosten.