Teva slippers dames

Producten per pagina
Producten per pagina
In 1984 creëerde de jonge Mark Thatcher, die destijds werkzaam was als riviergids in de Grand Canyon, ’s werelds eerste sportsandaal. Uit zijn idee ontstond een merk, en zo werd Teva geboren. Inmiddels is Teva uitgegroeid tot één van de meest bekende namen op het gebied van sandalen. Maar Teva heeft haar collectie sandalen ook uitgebreid met onder andere een schitterende collectie met slippers voor dames.

Assortiment Teva slippers dames

Bent u op zoek naar een paar comfortabele damesslippers waar u de hele dag op kunt lopen zonder last van uw voeten te krijgen? Dan vindt u bij het merk Teva ongetwijfeld wat u zoekt! Teva slippers voor dames zijn mooi afgewerkt en er zijn verschillende modellen om uit te kiezen, waaronder de nog altijd razend populaire Original Flip en het prachtige Olowahu model. Behalve Teva slippers dames verkopen wij ook leuke Teva slippers heren. En heeft u ons aanbod Teva sandalen al gezien? Ook die zijn zeker een kijkje waard!

Teva slippers dames online bestellen

Uw nieuwe Teva damesslippers zijn heel eenvoudig in onze online shop te bestellen, uiteraard tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Maar u kunt nog meer besparen op uw aankoop; bij bestellingen vanaf 50 euro profiteert u namelijk van een gratis verzending. Wilt u van nog meer voordeel profiteren, zorg dan dat u onze Teva Sale goed in de gaten houdt! Hier verschijnen namelijk geregeld Teva slippers voor dames met kortingen die flink kunnen oplopen. Van zoveel voordeel wilt u toch zeker ook gebruik van maken?