Teva slippers heren

Producten per pagina
Producten per pagina
Riviergids Mark Thatcher maakte in 1983 een sportsandaal voor zichzelf en zijn collega’s, die behoefte hadden aan voetbescherming in en uit het water. Het duurde niet lang voor men inzag dat die sandaal ook wel eens zou kunnen voorzien in de behoeften van strandgangers en barbecue-liefhebbers. Inmiddels biedt Teva een zeer uitgebreid assortiment, waar natuurlijk ook slippers bij horen. Teva slippers zijn comfortabel, degelijk en slijtvast. Ook voor heren biedt Teva een schitterend assortiment slippers.

Assortiment Teva slippers heren

Teva slippers voor heren bieden een eindeloze veelzijdigheid. Ze houden uw voeten ook tijdens de hete zomerdagen comfortabel en koel. Ideaal voor bij het zwembad, op de boulevard en in het park. Of gewoon voor die dagen die u achter de barbecue in de achtertuin doorbrengt! U heeft de keuze uit diverse modellen, waaronder de Original Flip en de Classic Flip. Van glad leer tot duurzaam canvas, er is voor ieder wat wils te vinden! Behalve voor Teva slippers heren kunt u ook bij ons terecht voor Teva slippers dames. En heeft u ons aanbod Teva sandalen al gezien?

Teva slippers heren online bestellen

Bekijk op uw gemak onze uitgebreide collectie Teva slippers voor heren en profiteer van onze scherpe prijzen en niet te vergeten een gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro. U bent bij ons altijd verzekerd van veilig winkelen en betalen. Wilt u van nog meer voordeel profiteren, zorg dan dat u onze Teva Sale goed in de gaten houdt! We hebben namelijk geregeld Teva slippers in de aanbieding. En zoveel korting wilt u natuurlijk niet mislopen!