Naar boven

Jongens collectieKids


Voor gave kinderschoenen moet u bij leferink-schoenen.nl zijn. Wij hebben een grote meisjes en jongens collectie van o.a. de merken Hip, Develab en bijvoorbeeld Red Rag. Kinderschoenen vind u bij ons van vele modellen ook op de grote maten.

Jongens

De najaarscollectie is voor de Jongens weer lekker stoer en sportief met veel hoge sneakers en boots.De kleuren bruin en zwart zijn er in allerlei variaties. Merken als HipRed Rag en o.a. Develab hebben weer gave modellen voor de stoere Boys.
Natuurlijk vind u bij leferink-schoenen.nl alleen merken met een uitstekende pasvorm. Met Giga voor de jongens hebben wij een merk voor de smallere voeten, net zoals met Hip. Develab en bijvoorbeeld Red Rag zijn wat breder en maken op dit moment leuke sneakers en boots voor de stoere Boys.

Vrijwel alle jongens schoenen hebben een voetbed wat te verwisselen is voor de steunzoon van u kind.
Geen eigen zolen maar wel een aanpassing nodig, dat kan altijd.

Is de maat er niet meer. Zowel Hip, Red Rag en Develab hebben een beperkte voorraad die wij makelijk kunnen bestellen, dus bel gerust.

Assortiment kinderschoenen

Bij leferink-schoenen.nl kunt u ook met het merk Giga voor de smallere meisjesvoet slagen. Deze collectie hebben wij vaak tot en met maat 40. Voor de kleintjes hebben wij natuurlijk ook een ruime keuze vanaf maat 18 van het merk Develab. Schoenen met een extra soepele zool en zachte hiel. perfect voor de eerste stapjes. En voor de peuters natuurlijk van het merk Pinocchio, nog steeds een soepele zool maar met een stevige hiel voor een uitstekende pasvorm. 
Grote maten jongens schoenen vind u natuurlijk ook bij de heren sneakers.

Jongensschoenen online kopen


Verzending vanaf 50.- euro is gratis en voor 17.00 uur besteld, de volgende bezorgdag al in huis of het adres van uw keuze.