Naar boven

Meisjes collectieKids


Voor gave kinderschoenen moet u bij leferink-schoenen.nl zijn. Wij hebben een grote meisjes en jongens collectie van o.a. de merken Hip, Develab en bijvoorbeeld Red Rag. Kinderschoenen vind u bij ons van vele modellen ook op de grote maten.

Meiden


Voor gave meisjesschoenen moet u bij leferink-schoenen.nl zijn. Wij hebben een grote meisjes collectie van o.a. de merken HipDevelab en bijvoorbeeld Red Rag. Kinderschoenen vind u bij ons van vele modellen ook op de grote maten. 

Assortiment kinderschoenen


Bij leferink-schoenen.nl kunt u ook met het merk Giga voor de smallere meisjesvoet slagen. Deze collectie hebben wij vaak tot en met maat 40. Voor de kleintjes hebben wij natuurlijk ook een ruime keuze merk Develab. Schoenen met een extra soepele zool en zachte hiel. perfect voor de eerste stapjes. En voor de peuters natuurlijk van het merk Pinocchio, nog steeds een soepele zool maar met een stevige hiel voor een uitstekende pasvorm. 
Grote maten meisjesschoenen vind u natuurlijk ook bij de dames sneakers en boots.

Meiden schoenen online kopen


Verzending vanaf 50.- euro is gratis en voor 17.00 uur besteld, de volgende bezorgdag al in huis of het adres van uw keuze.