Naar boven

Babouche

Babouche Stap in de wereld van verfijning en comfort met Babouche dames schoenen. Met een combinatie van tijdloze stijl en ongeëvenaarde kwaliteit biedt Babouche een unieke collectie schoenen voor de moderne vrouw. Ontdek de perfecte mix van elegantie en comfort bij elke stap met Babouche dames schoenen.

Babouche schoenen

Babouche dames schoenen belichamen een rijke geschiedenis van ambachtelijk vakmanschap en tijdloze elegantie. De oorsprong van Babouche voert terug naar de traditionele Marokkaanse schoen, waarbij de handgemaakte kunst en cultuur samenkomen. Sindsdien heeft Babouche een brug geslagen tussen traditie en hedendaagse mode, en biedt het een unieke collectie dames schoenen die zowel comfortabel als stijlvol zijn.


Babouche dames schoenen

De materialen die Babouche gebruikt, dragen bij aan de unieke allure van hun schoenen. Natuurlijk gelooid leer staat centraal, waarbij de focus ligt op duurzaamheid en een natuurlijke uitstraling. Deze hoogwaardige leersoorten worden met zorg verwerkt, waardoor elke schoen een eigen karakter krijgt. Babouche maakt gebruik van traditionele handwerktechnieken, zoals vlechten en borduren, waardoor de schoenen niet alleen hoogwaardig zijn maar ook een ambachtelijke touch behouden.

Of het nu gaat om de kenmerkende Babouche slippers met zachte lederen zolen of de elegante enkellaarzen, de diversiteit in ontwerpen weerspiegelt de veelzijdigheid van het merk. Babouche dames schoenen vormen een samensmelting van comfort en stijl, geworteld in een rijke traditie en toch perfect aangepast aan de hedendaagse mode. Stap in de tijdloze klasse van Babouche en omarm de schoonheid van handgemaakt vakmanschap bij elke stap die je zet. 


Online bestellen 

Bestel snel en gemakkelijk op leferink-schoenen.nl op werkdagen voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden en kunnen ook gratis retour gezonden worden in Nederland. Bekijk ook een de collectie van Piedi nudi of AQA Toch niet naar uw wens, retour zegel is bijgesloten en na ontvangst zullen wij het retourbedrag terug storten. Nog vragen mail of bel gerust. bestellen@leferink-schoenen.nl of bel naar 0548-612336.