Naar boven

Bama

Bama Ontdek de kunst van schoenenverzorging met BAMA. Als pionier in hoogwaardige verzorgingsproducten voor schoenen heeft BAMA een reputatie opgebouwd die synoniem staat voor kwaliteit en vakmanschap. Betreed een wereld van innovatieve formules en effectieve oplossingen die de levensduur en uitstraling van jouw favoriete schoenen verbeteren. BAMA, waar zorg voor je schoenen begint.

BAMA 

BAMA, een vooraanstaand merk in schoenverzorging, onderscheidt zich door zijn rijke geschiedenis en toewijding aan het behoud van de schoonheid en duurzaamheid van schoeisel. Sinds de oprichting heeft BAMA een leidende rol gespeeld in het ontwikkelen van geavanceerde verzorgingsproducten die voldoen aan de diverse behoeften van schoenen en andere lederwaren.
De geschiedenis van BAMA gaat terug tot de vroege dagen van de schoenindustrie, waar ambachtelijk vakmanschap en aandacht voor detail de norm waren. Het merk heeft zich altijd laten leiden door het principe dat goede schoenverzorging niet alleen de esthetiek verbetert, maar ook de levensduur van de schoenen verlengt.

BAMA biedt een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten, elk ontworpen met expertise en zorg. De BAMA borstels zijn een essentieel onderdeel van het assortiment, met zachte en duurzame haren die zorgen voor effectieve reiniging en polijsten zonder schade aan te richten aan het materiaal. Voor leer, een materiaal dat vaak intensieve zorg nodig heeft, heeft BAMA een reeks oliën ontwikkeld die voeden, beschermen en het leer soepel houden.

BAMA Protector 

Een opvallend product in het BAMA-assortiment is de 4 in 1 Protector. Deze geavanceerde formule biedt een alles-in-één oplossing voor de bescherming van schoenen. Het vormt een onzichtbare barrière tegen vocht, vuil, vlekken en zelfs schadelijke UV-straling. Hierdoor blijven de schoenen er niet alleen langer mooi uitzien, maar behouden ze ook hun originele kwaliteit. Wat BAMA onderscheidt, is de voortdurende zoektocht naar innovatie en het begrip van de verschillende materialen en texturen van schoenen. Of het nu gaat om leren laarzen, suède schoenen of sportieve sneakers, BAMA heeft verzorgingsproducten die zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van elk type schoen tegemoet te komen.

Online Bestellen 

Bestel snel en gemakkelijk op leferink-schoenen.nl op werkdagen voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden en kunnen ook gratis retour gezonden worden in Nederland. Toch niet naar uw wens, retour zegel is bijgesloten en na ontvangst zullen wij het retourbedrag terug storten. Nog vragen mail of bel gerust: bestellen@leferink-schoenen.nl of bel naar 0548-612336.