Naar boven

Floris van Bommel schoenen

Floris van Bommel
Al in 1734, begon de bet bet bet bet bet overgrootvader, van Floris van Bommel, met het maken van schoenen. Op dit moment zijn de broers Floris, Reynier en Pepijn van Bommel de 9e generatie binnen het familiebedrijf. Ze maken nog steeds hoogwaardige kwaliteitsschoenen in onze eigen schoenfabriek in Moergestel, en ze doen dit nog altijd deels met de hand.

Floris van Bommel schoenen


Ons assortiment Floris van Bommel schoenen bestaat uit stoere en comfortabele Floris van Bommel herenveterschoenen, Floris van Bommel herensneakers en Floris herengeklede schoenen en bijpassende Floris van Bommel herenriemen welke verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen en verstelbaar in uw eigen maat. Riem graag erbij laat het ons weten aangezien deze nog niet op onze site staan. Daarmee komt u altijd goed voor de dag! Ook staat Floris van Bommel bekend voor de apparte schoenen die hij maakt of de leuke details die in het ontwerp zijn gemaakt. Houdt u ook zo van mooie schoenen? Kijk dan ook eens bij Rehab en Melik.

Floris van Bommel schoenen online kopen

Wij leveren uitsluitend schoenen van de beste merken. Kwaliteit staat voorop en dat ziet u hierin terug. Leferink-schoenen.nl biedt een ruim assortiment Floris van Bommel herenschoenen die u gemakkelijk via onze webshop kunt bestellen. Is uw maat of kleur niet voorradig, bel of mail ons, wellicht kunnen wij het juiste product voor u nabestellen. 
Elke werkdag voor 17:00 besteld, volgende dag in huis. Boven de 50 euro geen verzendkosten.