Naar boven

Ilse Jacobsen schoenen

Ilse Jacobsen Ilse Jacobsen is een Deens modemerk dat in 1993 is opgericht door ontwerpster Ilse Jacobsen. Het merk staat bekend om zijn stijlvolle en functionele kleding, schoenen en accessoires die geïnspireerd zijn op de natuurlijke schoonheid van de Scandinavische omgeving.
Ilse Jacobsen als merk hecht veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Ze streven ernaar om producten te maken die zowel ethisch als ecologisch verantwoord zijn. Het gebruik van natuurlijk rubber in hun regenlaarzen is bijvoorbeeld een duurzame keuze, en het merk maakt ook gebruik van milieuvriendelijke materialen en productiemethoden in hun andere productlijnen.


Assortiment Ilse Jacobsen


Naast regenlaarzen biedt Ilse Jacobsen ook andere soorten schoenen aan, zoals sandalen, sneakers en slippers. Deze schoenen behouden dezelfde esthetiek van eenvoudige elegantie en hoogwaardige materialen. Ze zijn ontworpen om comfortabel te zijn en passen goed bij een casual, Scandinavische stijl. Kortom, Ilse Jacobsen is een Deens modemerk dat bekend staat om zijn stijlvolle en functionele kleding, accessoires en schoenen. Het merk combineert Scandinavische esthetiek met kwaliteit en duurzaamheid, waardoor het geliefd is bij mensen die op zoek zijn naar comfortabele en modieuze schoenen voor verschillende weersomstandigheden. voor meer vlotte damesschoenen kun je een kijkje nemen bij Gabor of AQA Schoenen

Ilse Jacobsen Online Bestellen


Wij leveren uitsluitend schoenen van de beste merken. Kwaliteit staat voorop en dat ziet u hierin terug. Leferink-schoenen.nl biedt een ruim assortiment Ilse Jacobsen schoenen die u gemakkelijk via onze webshop kunt bestellen. Is uw maat of kleur niet voorradig, bel of mail ons, wellicht kunnen wij het juiste product voor u nabestellen.
Elke werkdag voor 17:00 besteld, volgende dag in huis. Boven de 50 euro geen verzendkosten.