Naar boven

River Woods

“Mijn passie voor de Amerikaanse lifestyle gaat terug naar mijn jonge jeugdjaren. Tijdens de schoolvakanties trokken we met het gezin regelmatig naar de States. Vertrekpunt was het bruisende hart van New York waar op casual Friday de contouren van een nieuwe dresscode werden getekend. Van daaruit ging het noordwaarts, richting Boston. De overweldigende natuur van het district Maine nodigde uit tot outdoor living. Het was het begin van een verhaal over vriendschap, familie en levensvreugde dat wereldwijd weerklank vond.”

AN INSPIRING ERA

De rijke kruinen van de majestueuze eiken ritselen zacht door een warme Noord-Amerikaanse bries. Dit is het tijdperk van ware vriendschap en sterke waarden, dit is het tijdperk van de origine van River Woods. Noord-Amerikaans geïnspireerde en daardoor authentieke sportswear, waarin waarden als familie, samenzijn en pure levenslust reflecteren.

1995 - THE BIRTH OF RIVER WOODS

Vier vrienden delen een droom en besluiten na jaren ervaring in de modesector hun unieke talenten te bundelen. River Woods ziet het levenslicht op zes december 1995.

River woods 

Leferink-schoenen nodigt je uit om de tijdloze elegantie van River Woods dames laarzen te ontdekken, waar stijl en kwaliteit samenkomen in een harmonieus geheel. River Woods, een merk dat synoniem staat voor verfijning en tijdloze mode, heeft een rijke geschiedenis en biedt bij Leferink-schoenen een exclusieve collectie dames laarzen. De geschiedenis van River Woods begint in 1995, toen het merk werd opgericht in België. Sindsdien heeft het een reputatie opgebouwd als een symbool van casual chic, waarbij hoogwaardige materialen en vakmanschap worden gecombineerd met een ontspannen, maar elegante stijl.

River woods laarzen 

De dames laarzen van River Woods bij Leferink-schoenen belichamen de essentie van tijdloze klasse. Of het nu gaat om kniehoge laarzen, enkellaarsjes of elegante suede laarzen, elke stijl weerspiegelt de aandacht voor detail en het streven naar perfectie dat kenmerkend is voor River Woods. Met hoogwaardige leersoorten en oog voor ambachtelijk vakmanschap bieden de River Woods dames laarzen niet alleen een modieuze toevoeging aan je garderobe, maar ook een duurzame en comfortabele keuze. Deze laarzen zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en zijn daarmee een investering in stijl die lang meegaat.

Online bestellen 

Bij leferink-schoenen.nl koopt u snel en gemakkelijk sale schoenen online. En vanaf 50.- euro worden ze altijd gratis naar u opgestuurd. Snel geleverd en niet goed binnen enkele dagen uw aankoopbedrag retour. Besteld u op werkdagen voor 17:00 uur, dan worden ze dezelfde dag verzonden. Vanaf 50 euro Gratis verzending en Gratis Retour in Nederland.