Naar boven

Cycleur de Luxe

Cycleur de luxe CYCLEUR de LUXE is een lifestyle merk met een ruim assortiment dames-, heren- en kinderschoenen en heeft nu een nieuwe collectie textiel voor dames en heren. Het verhaal van CYCLEUR de LUXE begint in de wielerwereld. We laten onze trends graag inspireren door de Belgische wielrencultuur.

Cycleur de luxe sneakers

Het Belgische mode- en schoenenmerk CYCLEUR de LUXE, opgericht in 2012, en laat zich inspireren door de rijke Belgische wieler- en modegeschiedenis. Cycleur introduceert vélo-couture bij de consument in de vorm van een stijlvolle lifestyle collectie boordevol fiets gerelateerde details. CYCLEUR de LUXE inspireert fashionista's om gezond te blijven door middel van marketing en productinnovatie. CYCLEUR de LUXE is aanwezig in de hele Benelux en breidt zich snel uit in Europa.


Cycleur de luxe heren

Zowel de schoenen als het textiel van CYCLEUR de LUXE is gemaakt van de meest duurzame materialen van de hoogste kwaliteit. Dit merk staat bekend om zijn opvallende nieuwe kleuren, unieke prints en materiaalstructuren. CYCLEUR de LUXE actualiseert haar collectie elke drie maanden. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends. Vanaf 2021 heeft CYCLEUR de LUXE ook een collectie milieuvriendelijke schoenen:  Cycleur de luxe is als merk zijnde vergelijkbaar met merken zoals cruyff classics, Xsensible en Aqa deze merken zijn natuurlijk ook te vinden bij ons op de site!

Wij hebben naast deze merken nog een ruim assortiment aan heren sneakers, boots, instappers en nog veel meer. Bekijk de gehele collectie online of kom snel langs in onze winkel! 


Heren sneakers online bestellen

Wij leveren uitsluitend schoenen van de beste merken. Kwaliteit staat voorop en dat ziet u hierin terug. Leferink schoenen biedt een ruim assortiment CYCLEUR de LUXE schoenen voor zowel mannen als vrouwen die u gemakkelijk via onze webshop kunt bestellen. Elke werkdag voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Boven de 50 euro geen verzendkosten binnen NL.