Naar boven

Retouren & klachten

Geachte klant,

Mocht er, ondanks dat wij alles zorgvuldig controleren, toch iets niet naar wens zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Als het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, dan kunt u het volgens onderstaande voorwaarden aan ons retourneren.

Met vriendelijke groeten,
Leferink Schoenen BV

Retour sturen
Wij doen er alles aan om u via onze website uitgebreid en volledig te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan dit geretourneerd worden en u ontvangt het geld terug.
De verzendkosten voor het retourneren is bij bestellingen vanaf 50 euro gratis.  Als u verzendkosten heeft betaald bij een artikel onder de 50 euro, worden deze ook terugbetaald.

Het is wel belangrijk dat het retourneren volgens de volgende retourprocedure verloopt:

De geretourneerde artikelen moeten aangemeld worden via bestellen@leferink-schoenen.nl en binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling aan ons retour te zenden. Wij verzoeken u om het product, indien mogelijk, retour te sturen in de originele verpakking. Bij inlevering op het postkantoor zult u nu geen verzendkosten hoeven te betalen.
Alle retourzendingen en het zoekraken daarvan, vallen onder verantwoordelijkheid van de klant.

Een retourzending wordt niet geaccepteerd als:
retouren niet zijn aangemeld via bestellen@leferink-schoenen.nl.
zending ondeugdelijk verpakt is of/en niet (voldoende) gefrankeerd is.
het product gebruikt en/of beschadigd is.
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Hoe doet u een retouraanvraag?

Stuur een mail naar bestellen@leferink-schoenen.nl. Geef hier aan om welk artikelnummer en factuurnummer het gaat.
Vergeet tevens niet uw naam, adres en telefoonnummer op te geven, zo hebben wij uw gegevens voor het geval er iets niet duidelijk is voor ons.

Klachten

Bij klachten op bij ons gekochte producten kunt u via bestellen@leferink-schoenen.nl contact met ons opnemen. Wij zullen u dan binnen enkele dagen een reactie geven hoe wij dit zullen oplossen. Indien mogelijk, en voor een snelle afhandeling, kunt u het beste een foto van het product waarop de klacht zichtbaar is meesturen.

Bij geschillen verwijzen wij naar www.keurmerk.info van Stichting Webshop Keurmerk.

Leferink Schoenen BV
Grotestraat 182
7443BR Nijverdal
0548-612336
bestellen@leferink-schoenen.nl

Contactformulier

Vul uw gegevens hieronder in, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.
Stel een vraag