Naar boven

Betaalinformatie

Schoenen, tassen en accessoires kopen en betalen gaat veilig en snel
bij www.leferink-schoenen.nl.

iDeal

iDeal is een online betaalmogelijkheid waarmee je vertrouwd, veilig, gemakkelijk en snel kunt afrekenen. Je betaalt binnen je eigen internetbetaalomgeving van je bank. Het verschil met overmaken is dat alle gegevens al voor je klaar staan. Je kunt het vergelijken met pinnen in de winkel. Makkelijk en met dezelfde strenge beveiligingseisen van de bank.

Creditcard
Kies je ervoor om per creditcard te betalen, dan sturen wij je door naar een beveiligde omgeving waar je jouw creditcardgegevens kunt invoeren. De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en MasterCard. Het is helaas niet mogelijk om in de winkel te betalen met Creditcard.

Bestellingen van maandag tot en met vrijdag voor 17.00, worden de volgende dag bij u bezorgd. Bestellingen vanaf vrijdag 17.00 tot en met zondag worden uiterlijk op dinsdag bij u bezorgd.
Bestellingen boven de 50 euro sturen wij gratis (in Nederland) naar u op. Bij bestellingen onder de 50 euro wordt er €5,95 bezorgkosten in rekening gebracht. Bij buitenlandse bestellingen ziet u voor het bestellen duidelijk wat de berekende verzendkosten zijn.
Ook kunt u er voor kiezen om uw bestelling bij ons in de winkel af te halen.
Dan worden er nooit verzendkosten berekend.