Naar boven

Xsensible

Xsensible Xsensible is een Nederlands schoenenmerk met wereldse inspiratie. Het merk heeft bijvoorbeeld in Japan het concept Stretchwalker ontwikkeld. Dit land hecht veel waarde aan tradities en kennis om de juiste balans tussen lichaam en geest te bereiken

Xsensible schoenen

Bij Leferink-schoenen.nl vindt u een ruime keuze aan Xsensible modellen, zowel hoge als lage sneakers met een uitneembaar voetbed en gepatenteerde zool. De collectie omvat momenteel zowel dames- als heren schoenen. Onder de populaire modellen voor dames vallen Golden Gate, Milton, Luca, Wembley en Stockholm. Ook goed om te weten dat wij ook Wolky, Durea en Piedi Nudi merken in ons assortiment hebben met een perfecte pasvorm.


Xsensible strechwalker

Xsensible Stretchwalker is ontwikkeld in Japan. Het land dat vanouds de tradities en kennis in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. De schoen zorgt voor een natuurlijke houding van het lichaam, waardoor gewrichten minder belast worden. De oorsprong van Stretchwalker is gebaseerd op het balansprincipe van de oude traditionele Japanse sandaal Ippon-ba geta (one-tooth Tengu geta / platform hak), een balanssysteem, dat de harmonie tussen mens en natuur symboliseert. Deze houten Japanse sandaal balanceert op een hak, die in het midden van de zool is geplaatst. Door de toepassing van onze unieke zooltechnologie is lopen nog nooit zo comfortabel geweest. Stretchwalker is de schoen die u heel blij maakt. Ervaar het zelf! Geen vermoeide voeten, door de combinatie van balans en demping. Ideaal voor mensen die een staand beroep hebben. Natuurlijk verkrijgbaar bij leferink-schoenen.nl en in de winkel.


Online bestellen bij Leferink Schoenen

Op werkdagen voor 17:00 besteld is dezelfde dag voor u verzonden. Bestellingen boven de 50 euro hebben gratis verzending en gratis retour in Nederland. Is uw maat of kleur niet voorradig, bel of mail ons, wellicht kunnen wij het juiste product voor u nabestellen.