Naar boven

Deuter

Deuter Bij Leferink Schoenen vind je een uitgebreide collectie Deuter-rugzakken die perfect aansluiten bij jouw avontuurlijke levensstijl. Van doordachte ontwerpen tot hoogwaardige materialen, Deuter staat synoniem voor comfort en functionaliteit. Ontdek bij Leferink Schoenen de ideale rugzak voor al jouw reis- en outdooravonturen.

Deuter rugzakken kopen

Bergsport is de ziel van deuter. Deze producten zijn bedoeld voor gebruik in de natuur - om ons ervaringen uit de eerste hand of de natuurlijke wereld te geven. Daarom is milieubescherming een zeer persoonlijke zorg voor ons allemaal, omdat dit de enige manier is waarop we de natuur kunnen behouden voor toekomstige generaties. Deuter heeft kwalitatief hoogwaardige rugzakken in verschillende type en grote.

Wie kent ze niet, de klassiekers onder de tekenen van slijtage? Een provisorisch bevestigde paperclip als vervanger voor een rits, een liefdevol  beplakte scheur in de stof of het kleine gat in het buitenmateriaal van je slaapzak. Deze en andere beschadigingen maken je product niet waardeloos, want ze kunnen worden gerepareerd! Dus als je deuter-product ooit in de problemen komt en dringend een reparatie nodig heeft die je niet zelf kunt doen, dan helpen we je graag. Het is immers onze zorg om de levenscyclus van het product zo lang mogelijk te maken en zo de ecologische voetafdruk van onze producten te verminderen.

Daarom leggen we sowieso veel nadruk op tijdloos design, duurzame materialen en naadloos hoge kwaliteit in het productieproces. En we repareren. Dit weerspiegelt onze verantwoordelijkheid ten aanzien van ons milieu en onze klanten.

Rugzakken online kopen 

Bij leferink-schoenen.nl vind u een grote collectie rugzakken voor het dagelijks gebruik of juist voor een intensieve wandeling. Op meer dan 75m2 wordt deze collectie in Nijverdal gepresenteerd samen met een uitgebreide wandelschoenen collectie. Je bent dus altijd van harte welkom on onze collecties in de winkels te zien en te passen. 

Toch liever online bestellen? Wij proberen alle bestellingen die geplaatst zijn voor 17.00 dezelfde dag nog op te sturen! Vanaf 50 euro geniet je nog eens van gratis verzending.