Naar boven

Lederwaren Daniëlle

Lederwaren Daniëlle Lederwaren Daniëlle is een merk die groot is in portemonnees en luxe lederen tassen en al vele jaren actief op de import- en exportmarkt. In 1967 zijn zij begonnen met het ontwerpen en fabriceren van kwaliteitstassen, dit werd al gauw een succes en niet veel later hebben zij zich daarom gespecialiseerd in het op grotere schaal importeren en exporteren van lederwaren.

Over Lederwaren Daniëlle 

Ze staan ​​bekend om hun luxe uitstraling, onberispelijke afwerking en gegarandeerde duurzaamheid. Daarom hebben ze de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd in de lederwarenindustrie. Meer dan 40 jaar ervaring maken Lederwaren Daniëlle tot een ervaren en gespecialiseerde leverancier van tassen en portemonnees. Lederwaren Daniëlle is een merk van portemonnees en luxe leren tassen dat al jaren actief is op de import-exportmarkt. In 1967 begonnen ze met het ontwerpen en vervaardigen van kwaliteitstassen, een onmiddellijk succes, voordat ze zich specialiseerden in de import en export van lederwaren op grotere schaal.

Tassen van Lederwaren Daniëlle  

Lederwaren Daniëlle staat synoniem voor ambachtelijk vakmanschap en hoogwaardige materialen in hun assortiment tassen. Elk stuk in de collectie belichaamt de toewijding aan duurzaamheid en stijl. Het merk maakt gebruik van premium leersoorten, zoals volnerfleer, dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. Dit type leer behoudt de karakteristieke nerven en imperfecties, waardoor elke tas uniek is. Lederwaren Daniëlle streeft naar tijdloze elegantie en functionaliteit, en het gebruik van kwaliteitsleer draagt bij aan de levensduur en het luxe gevoel van elke tas. De aandacht voor detail in het vakmanschap en de zorgvuldige selectie van materialen maken Lederwaren Daniëlle tassen tot een uitstekende keuze voor degenen die waarde hechten aan zowel stijl als duurzaamheid in hun accessoires. Ontdek de verfijnde wereld van Lederwaren Daniëlle en ervaar de luxe van hoogwaardige lederen tassen.

Online bestellen 

Bestel snel en gemakkelijk op leferink-schoenen.nl op werkdagen voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Bekijk ook eens de tassen van Spikes and sparrow of Suri Frey  Bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden en kunnen ook gratis retour gezonden worden in Nederland. Toch niet naar uw wens, retour zegel is bijgesloten en na ontvangst zullen wij het retourbedrag terug storten. Nog vragen mail of bel gerust. bestellen@leferink-schoenen.nl of bel naar 0548-612336.