Naar boven

Palladium

Palladium Waar stijl, comfort en duurzaamheid samenkomen in perfecte harmonie. Al meer dan zeventig jaar staat Palladium synoniem voor tijdloos design, vakmanschap en innovatie in schoeisel. Onze missie is simpel maar krachtig: hoogwaardige schoenen bieden die niet alleen de tand des tijds doorstaan, maar ook een gevoel van vrijheid, avontuur en vertrouwen geven aan hen die ze dragen.

Geschiedenis van Palladium

Palladium, opgericht in 1920 in Frankrijk, begon als producent van banden voor de luchtvaartindustrie. In de jaren 40 draaide het bedrijf zijn focus om naar de productie van schoenen, met name voor het Franse leger. Hun kenmerkende Pampa-laars, geïntroduceerd in de jaren 50, werd al snel een icoon. De duurzame constructie en tijdloze stijl maakten Palladium-schoenen populair bij avonturiers en stadsbewoners over de hele wereld. Tegenwoordig blijft Palladium trouw aan zijn erfenis van kwaliteit en vakmanschap, terwijl het innovatie en moderne ontwerpen omarmt.


Palladium schoenen 

Naast canvas maakt Palladium ook gebruik van hoogwaardig leer voor bepaalde modellen, waardoor de schoenen een luxe uitstraling krijgen en tegelijkertijd duurzaamheid en langdurige prestaties garanderen.
De zolen van Palladium schoenen worden zorgvuldig vervaardigd met rubber van hoge kwaliteit, wat zorgt voor uitstekende grip en tractie op diverse ondergronden. Deze stevige zolen dragen bij aan de duurzaamheid van de schoenen en maken ze geschikt voor zowel stedelijke als buitenomgevingen.

Al met al bieden Palladium schoenen een combinatie van tijdloos design, duurzaamheid en hoogwaardige materialen die zowel stijlvol als functioneel zijn, waardoor ze geliefd zijn bij avonturiers en stadsbewoners over de hele wereld.

Online bestellen

Wij leveren uitsluitend schoenen van de beste merken. Kwaliteit staat voorop en dat ziet u hierin terug. Leferink-schoenen.nl biedt een ruim assortiment Regarde Le Ciel schoenen die u gemakkelijk via onze webshop kunt bestellen. Is uw maat of kleur niet voorradig, bel of mail ons, wellicht kunnen wij het juiste product voor u nabestellen. Elke werkdag voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Boven de 50 euro geen verzendkosten binnen NL.