Naar boven

Panama Jack schoenen

Panama Jack
De geschiedenis van Panama Jack begint in 1989 toen het merkteken van Panama Jack voor het eerst op een laars werd gezet. De maker, Antonio Vicente, begon samen met een enthousiast team schoenen te ontwerpen van hoge kwaliteit in een klein atelier in Elche, Alicante. Er is sindsdien veel veranderd, maar de verzorgde wijze waarop een paar Panama Jack-schoenen wordt gemaakt is nog steeds hetzelfde. Elk paar schoenen, laarzen en sandalen wordt met de hand en met liefde gemaakt.

Assortiment Panama Jack


Panama Jack verkoopt vooral herenboots. Model de Bota en de Panama zijn niet meer weg te denken in het straatbeeld. Het huidige modebeeld geeft ook veel stoere boots voor dames, Panama Jack heeft daar goed op ingespeeld. Voor de dames groeit de collectie hard en zo zijn er in de winterperiode laarsjes op hakken en in het zomerseizoen zijn de sandalen een echte musthave! En dit allemaal met goede stevigheid en een super pasvorm.  Naast Panama Jack verkopen we ook merken als: Dr Martens en DL Sport die ook zeker de moeite waard zijn.

Panama Jack online kopen


Wij leveren uitsluitend schoenen van de beste merken. Kwaliteit staat voorop en dat ziet u hierin terug. Leferink-schoenen.nl biedt een ruim assortiment Panama Jack schoenen die u gemakkelijk via onze webshop kunt bestellen. Is uw maat of kleur niet voorradig, bel of mail ons, wellicht kunnen wij het juiste product voor u nabestellen.
Elke werkdag voor 17:00 besteld, volgende dag in huis. Boven de 50 euro geen verzendkosten.