Naar boven

Promed

Promed Betreed de wereld van welzijn en comfort met PROMED verbandschoenen, een merk dat zich toelegt op de gezondheid van je voeten. PROMED biedt een uitgebreide collectie verbandschoenen die niet alleen functioneel zijn maar ook stijlvol. Of je nu herstellende bent van een blessure, extra zorg nodig hebt of gewoon op zoek bent naar dagelijks comfort, PROMED verbandschoenen beloven een optimale mix van ondersteuning, bescherming en eigentijds design. Met aandacht voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen biedt PROMED een assortiment schoenen dat voldoet aan de specifieke behoeften van je voeten, terwijl het je de mogelijkheid biedt om er stijlvol uit te zien en je goed te voelen.

Verbandpantoffels

Deze verbandschoenen bieden u hulp en bevorderen de genezing aan uw voet bij opgezwollen en ingezwachtelde voeten, oedemen, huiddefecten, huidontstekingen of circulatie stoornissen. De verbandschoenen bieden verlichting bij herstel van een gedeeltelijke amputatie, traumatische beschadiging of een operatieve ingreep aan uw voet.  Bij leferink-schoenen.nl koopt u vele modellen van deze verbandschoenen.

Promed 

Betreed de wereld van welzijn en comfort met PROMED verbandschoenen, een merk dat zich toelegt op de gezondheid van je voeten. PROMED biedt een uitgebreide collectie verbandschoenen die niet alleen functioneel zijn maar ook stijlvol. Of je nu herstellende bent van een blessure, extra zorg nodig hebt of gewoon op zoek bent naar dagelijks comfort, PROMED verbandschoenen beloven een optimale mix van ondersteuning, bescherming en eigentijds design. Met aandacht voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen biedt PROMED een assortiment schoenen dat voldoet aan de specifieke behoeften van je voeten, terwijl het je de mogelijkheid biedt om er stijlvol uit te zien en je goed te voelen.

Verbandschoenen online kopen

Bestel snel en gemakkelijk op leferink-schoenen.nl op werkdagen voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden en kunnen ook gratis retour gezonden worden in Nederland. Toch niet naar uw wens, retour zegel is bijgesloten en na ontvangst zullen wij het retourbedrag terug storten. Nog vragen mail of bel gerust: bestellen@leferink-schoenen.nl of bel naar 0548-612336.