Naar boven

Sidas

Sidas Sidas is een bekend merk dat gespecialiseerd is in het produceren van inlegzolen en andere voetcomfortproducten. Het bedrijf is opgericht in 1975 in Frankrijk en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voetondersteuning en comfort.
Sidas staat bekend om zijn innovatieve benadering van voetcomfort en het streven naar gepersonaliseerde oplossingen. Ze combineren wetenschappelijk onderzoek, geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen om producten te creëren die de voetgezondheid bevorderen en het algemene comfort verbeteren.

Wat Sidas inlegzolen onderscheidt, is het gebruik van maatwerk. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde technologieën, zoals voetanalyse en 3D-scans, om de exacte vorm en behoeften van de voet van een persoon te meten. Op basis van deze metingen kunnen ze inlegzolen maken die perfect passen bij de individuele voetstructuur en -behoeften. Dit zorgt voor een optimale ondersteuning en comfort.

Assortiment Sidas


Sidas biedt ook verschillende soorten inlegzolen, afhankelijk van de activiteit en het specifieke doel. Ze hebben inlegzolen voor sporters, wandelaars, skiërs en algemeen dagelijks gebruik. Deze inlegzolen zijn vaak voorzien van specifieke eigenschappen, zoals vochtregulatie, thermische isolatie, antibacteriële behandelingen en extra demping op bepaalde drukpunten.

Sidas online bestellen


Wij leveren uitsluitend producten van de beste merken. Kwaliteit staat voorop en dat ziet u hierin terug. Leferink-schoenen.nl biedt een ruim assortiment wandel accessoires die u gemakkelijk via onze webshop kunt bestellen. Is uw maat of kleur niet voorradig, bel of mail ons, wellicht kunnen wij het juiste product voor u nabestellen.
Elke werkdag voor 17:00 besteld, volgende dag in huis. Boven de 50 euro geen verzendkosten.