Naar boven

Vierdaagse

Bij Leferink Schoenen omarmen we de spirit van de Vierdaagse met de perfecte wandeluitrusting. Ontdek het comfort van onze hoogwaardige wandelschoenen van het merk Lowa en blijf gehydrateerd met stijlvolle SIGG drinkflessen. Stap met vertrouwen de Vierdaagse tegemoet met Leferink Schoenen.

Vierdaagse specials

Bij Leferink Schoenen draait de Vierdaagse niet alleen om de kilometers die worden afgelegd, maar ook om de perfecte uitrusting voor een optimale wandelervaring. Een onmisbaar element in deze uitrusting zijn de wandelschoenen van het gerenommeerde merk Lowa. Lowa staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit en innovatieve ontwerpen, die wandelaars ondersteunen bij elke stap. Of het nu gaat om de glooiende paden van de heuvels of de lange rechte stukken van het parcours, de Lowa wandelschoenen bij Leferink Schoenen bieden het comfort en de duurzaamheid die nodig zijn voor de Vierdaagse.


Lowa & SIGG 

Naast de essentiële wandelschoenen heeft Leferink Schoenen ook oog voor praktische details. Tijdens de Vierdaagse is hydratatie van groot belang, en daarom biedt Leferink Schoenen de hoogwaardige drinkflessen van SIGG aan. SIGG staat bekend om zijn duurzame en stijlvolle ontwerpen, waardoor wandelaars gemakkelijk gehydrateerd blijven, zelfs tijdens de meest veeleisende etappes van de Vierdaagse.

Met de combinatie van Lowa wandelschoenen en SIGG drinkflessen benadrukt Leferink Schoenen niet alleen het belang van comfortabele en hoogwaardige uitrusting, maar ook van een totaalervaring voor wandelaars tijdens de Vierdaagse. Ontdek de perfecte combinatie van prestatie en stijl bij Leferink Schoenen en zet je beste beentje voor tijdens de Vierdaagse.


Online Bestellen 

Bij leferink-schoenen.nl koopt u snel en gemakkelijk online. En vanaf 50.- euro worden ze altijd gratis naar u opgestuurd. Snel geleverd en niet goed binnen enkele dagen uw aankoopbedrag retour. Besteld u op werkdagen voor 17:00 uur, dan worden ze dezelfde dag verzonden. Vanaf 50 euro gratis verzending en gratis retour in Nederland.