Naar boven

Collonil WATERSTOP

KLEURLOOS

De voordelen van Leferink-schoenen.nl

  • Gratis verzending in NL vanaf 49,95 en gratis retour
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld, wordt uw pakket dezelfde dag verzonden. Door vertraging bij Post.nl kan verzending langer duren
  • Veilig betalen
  • Ruim asssortiment
Merk:

Omschrijving

Collonil Waterstop Colours - schoensmeer tube
Een Tube schoensmeer met een inhoud van 75ml voor alle soorten glad leren schoenen en laarzen. De Collonil Waterstop Colours Tube schoensmeer is gemaakt uit waardevolle ingrediënten zoals jojobae- en amandelolie. Deze handige tube Collonil Waterstop Colours is erg makkelijk om de schoensmeer op te brengen zonder dat u vuile handen krijgt.

 

Tube kleuren Collonil Waterstop Colours
Collonil Waterstop Colours is niet alleen de meest bekende en meest verkochte schoensmeer in een tube, de Collonil Waterstop Colours is ook nog eens de tube schoensmeer die verkrijgbaar is de meeste kleuren. Niet alleen de standaard kleuren Zwart, bruin, blauw en kleurloos. Maar ook de modieuze kleuren zoals rood, lichtblauw, roze, taupe etc. etc.

 

Gebruik Collonil Waterstop Colours Tube
Zorg dat het leer van de schoenen vuilvrij, vetvrij en droog is voordat u de tube Collonil Waterstop Colours gebruikt. Breng de schoensmeer aan in dunne lagen, voor glans kunt u de schoensmeer daarna uitpoetsen met een doek of borstel.

Inhoud: 75ml

Specificaties

MerkCollonil
Naamkleurloos
KleurKLEURLOOS
TypeOnderhoudsmiddelen
ArtikelnummerWATERSTOP
MaatsysteemEU