Naar boven

Durea damesschoenen

Durea
De historie van Durea gaat terug tot het jaar 1939. In de jaren die volgden, groeide het bedrijf gestaag en breidde het regelmatig uit. Naast een mooie groei van het bedrijf bleven kwaliteit en pasvorm de boventoon voeren. Inmiddels verlaten jaarlijks zo’n 225.000 paar damesschoenen van hoge kwaliteit de Durea fabriek.

Durea schoenen


Het assortiment van Durea schoenen bestaat uitbijvoorbeeld instappers, veterschoenen en laarzen. Het uitgebreide assortiment bestaat uit onder andere laarsjes met een lederen binnen voering en een uitneembaar voetbed, maar ook uit veterschoenen die gemaakt zijn op een G, H of K-leest en geschikt zijn voor het gebruik van eigen inlegzolen. Er is overal aan gedacht om de meest comfortabele schoenen te produceren. Geheel nieuw is de uiterst comfortabele Go collectie. Het onderwerk van deze schoenen zorgt ervoor dat de afwikkeling beter verloopt en zo loopt u langer lekker, zonder vermoeid te raken. Weten welke merken nog meer lekker lopen? Kijk ook eens bij Xsensible en Waldlaufer.

Durea damesschoenen


Wij leveren uitsluitend schoenen van de beste merken. Kwaliteit staat voorop en dat ziet u hierin terug. Leferink-schoenen.nl biedt een ruim assortiment Durea damesschoenen die u gemakkelijk via onze webshop kunt bestellen. Is uw maat of kleur niet voorradig, bel of mail ons, wellicht kunnen wij het juiste product voor u nabestellen.
Elke werkdag voor 17:00 besteld, volgende dag in huis. Boven de 50 euro geen verzendkosten.