Naar boven

Lomer wandelschoenen

Lomer Lomer is een Italiaans merk dat bekend staat om het produceren van outdoorschoenen, met name wandel- en trekkingschoenen. Ze zijn ontworpen voor verschillende buitenactiviteiten en staan bekend om hun kwaliteit en comfort. Lomer outdoorschoenen zijn gemaakt om ruig terrein te weerstaan en bieden ondersteuning en bescherming voor je voeten terwijl je in de natuur bent. Deze schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Ze hebben gripverbeterende zolen en zijn waterdicht.

Lomer wandelschoenen

Lomer wandelschoenen belichamen de essentie van avontuur en innovatie. Sinds de oprichting van het merk heeft Lomer zich toegelegd op het creëren van hoogwaardige wandelschoenen die de behoeften van outdoorliefhebbers omarmen. De schoenen worden vervaardigd met aandacht voor duurzaamheid en functionaliteit, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen. Het ontwerp van Lomer wandelschoenen is gericht op het bieden van optimale ondersteuning, grip en comfort, zodat wandelaars elke stap met vertrouwen kunnen zetten, of ze nu een bergpad verkennen of door het bos dwalen. De veelzijdigheid van Lomer wandelschoenen strekt zich uit tot verschillende terreinen en weersomstandigheden, waardoor ze een betrouwbare metgezel zijn voor avonturiers die de natuur willen verkennen met het hoogste niveau van prestaties en comfort. Model Spider is meer een wandelschoen voorzien van leuke kleuraccenten. Uw model er niet bij kijk ook eens bij de collectie van Lowa en Meindl.

Vibram zolen 

Lomer wandelschoenen onderscheiden zich door de hoogwaardige Vibram zolen, die een essentieel element vormen van hun indrukwekkende prestaties en duurzaamheid. Vibram, een gerenommeerd Italiaans bedrijf gespecialiseerd in rubberen zolen, staat bekend om zijn innovatie en expertise in schoeiseltechnologie. De Vibram zolen die Lomer integreert, bieden uitstekende grip op diverse terreinen, van rotsachtige paden tot modderige wandelpaden. De zolen zijn ontworpen om schokken te absorberen en stabiliteit te bieden, waardoor ze ideaal zijn voor lange wandelingen en trektochten.

Het gebruik van Vibram zolen in Lomer wandelschoenen zorgt niet alleen voor betrouwbare tractie, maar ook voor duurzaamheid en langdurig comfort. Wandelaars kunnen vertrouwen op deze geavanceerde zolen om de uitdagingen van verschillende omgevingen aan te gaan, terwijl ze genieten van het ultieme gemak en de bescherming die Lomer te bieden heeft.

Online Bestellen

Bestel snel en gemakkelijk op leferink-schoenen.nl op werkdagen voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden en kunnen ook gratis retour gezonden worden in Nederland. Toch niet naar uw wens, retour zegel is bijgesloten en na ontvangst zullen wij het retourbedrag terug storten. Nog vragen mail of bel gerust. bestellen@leferink-schoenen.nl of bel naar 0548-612336.

Productie Lomer wandelschoenen bekijken?

Lomer wandelschoenen