Naar boven

Mountos

Mountos Ontdek Mountos, het wandelschoenenmerk dat is gemaakt met aandacht voor de voet met zorg voor voetzorgprincipes. Wellicht heb je dit Merk eerder gezien, dat kan! Het merk Mountos is gedragen op de Dakar rally 2024 door Tim & Tom Coronel.

Mountos 

Elk paar Mountos wandelschoenen wordt geleverd met een extra voetbed. Tijdens je wandeling, wanneer vermoeidheid toeslaat, kun je eenvoudig het standaard voetbed vervangen door de extra ondersteunende inlegzool. Deze inlegzool biedt niet alleen extra comfort, maar zorgt ook voor de perfecte ondersteuning. Of je nu kiest voor een lichte wandeling door de heuvels of een meerdaagse trektocht door ruig terrein, Mountos heeft de perfecte schoen voor jou. Met hun focus op prestaties en betrouwbaarheid hebben Mountos wandelschoenen zich gevestigd als een favoriet onder outdoorliefhebbers wereldwijd.


Mountos wandelschoenen

Comfort Mountos wandelschoenen zijn ontworpen met het comfort van de drager in gedachten. Ze bieden een goede pasvorm, ondersteuning en demping, waardoor wandelaars lange afstanden kunnen afleggen zonder last te krijgen van blaren of vermoeidheid. Prestaties: Dankzij nieuwe technologieën en duurzame materialen presteren Mountos schoenen uitstekend in diverse omgevingen, variërend van bergpaden tot modderige paden. Ze bieden grip, stabiliteit en bescherming, waardoor wandelaars vol vertrouwen hun avonturen kunnen aangaan.Online bestellen 

Nieuwsgierig geworden? Bestel snel en gemakkelijk op leferink-schoenen.nl op werkdagen voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden en kunnen ook gratis retour gezonden worden in Nederland. Toch niet naar uw wens, retour zegel is bijgesloten en na ontvangst zullen wij het retourbedrag terugstorten. Nog vragen mail of bel gerust. bestellen@leferink-schoenen.nl of bel naar 0548-612336.