Naar boven

Piedi Nudi schoenen

Piedi Nudi De missie van het jonge Nederlandse merk Piedi Nudi: collecties ontwerpen die er niet alleen mooi uitzien, maar ook opvallen. Stijl jezelf door echt comfortabele schoenen te maken met uitneembare inlegzolen. Piedi Nudi produceert nu collecties met kwaliteit en de beste materialen als kern. Bij het maken van schoenen wordt hoogwaardig leer gebruikt, gecombineerd met andere materialen en texturen voor een herkenbare signatuur. Ben je op zoek naar een schoen die sportief, stijlvol en comfortabel is? Dan bent u bij Piedi Nudi aan het goede adres.
Piedi Nudi is een vrij nieuw merk in de lijn van Mjus. Door het gebruik van mooie gevlamde leersoorten hebben de schoenen een rijke uitstraling. Alle modellen zijn voorzien van een losse binnenzool. Hierdoor zijn de modellen natuurlijk uitsekend geschikt voor uw eigen inlegzolen. Elk seizoen weer vernieuwd maar wel herkenbaar als eigen concept.

Assortiment Piedi Nudi


Het merk Piedi Nudi is erg sterk in het maken van laarsjes en sneakers met een goede en stevige pasvorm. Draagbaar voor elke vrouw en elke gelegenheid. Sprekende modellen maar niet te opvallend, maar wel met een herkenbaar uiterlijk. Ook Durea en Aqa hebben een goede pasvorm.


Piedi Nudi online kopenWij leveren uitsluitend schoenen van de beste merken. Kwaliteit staat voorop en dat ziet u hierin terug. Leferink-schoenen.nl biedt een ruim assortiment Piedi Nudi damesschoenen die u gemakkelijk via onze webshop kunt bestellen.
Elke werkdag voor 17:00 besteld, Dezelfde dag verzonden. Boven de 50 euro geen verzendkosten.