Naar boven

Rehab Schoenen

Rehab Het Nederlandse topmerk Rehab omschrijft zichzelf als uniek, origineel en inspirerend. Dit is terug te zien in de manier waarop de schoenen worden geproduceerd, met de hand, en de designs van de schoenen. De schoenen moeten voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen , en deze liggen hoog. Alle schoenen zijn dus van uiterst hoge kwaliteit en gaan jaren mee. Bekijk op de pagina hier onder onze collectie van Rehab schoenen en accessoires.
Rehab schoenen en riemen koopt u gemakklijk bij leferink-schoenen.nl. Vandaag besteld de volgende dag meestal al geleverd.

Rehab is een uniek schoenenmerk van Nederlandse bodem, in 2008 opgericht door Jaco Flach. Rehab maakt inspirerend schoeisel met een eigen stijl, gericht op mensen die graag hun eigen identiteit willen laten zien. In 2018 komen ze daarnaast met de Rehab Limited Legend collectie ivm met hun 10 jarig bestaan. Natuurlijk hebben wij deze modellen in onze collectie opgenomen. Bestel snel want deze serie is niet bij te bestellen.


Assortiment Rehab schoenen


In ons assortiment Rehab schoenen vindt u o.a. de mooiste Rehab sneakers en Rehab riemen. We hebben zowel hoge als lage modellen, in een breed scala aan kleuren. Ook merken als Melik en Floris van Bommel hebben een sprekende collectie.


Rehab online kopen

 

Wij leveren uitsluitend schoenen van de beste merken. Kwaliteit staat voorop en dat ziet u hierin terug. Leferink-schoenen.nl biedt een ruim assortiment Rehab schoenen die u gemakkelijk via onze webshop kunt bestellen.
Elke werkdag voor 17:00 besteld, volgende dag in huis. Boven de 50 euro geen verzendkosten.