Naar boven

Rehab Schoenen

Rehab Rehab is een bekend Nederlands schoenenmerk, dat zich onderscheidt door goede kwaliteit en stijlvolle schoenen. Het merk is vooral bekend om zijn unieke ontwerpen, waarbij vakmanschap en oog voor detail centraal staan. De gebruikte kwaliteitsmaterialen en de combinatie van klassieke elementen met eigentijdse stijl maken de Rehab schoenen zowel comfortabel als modieus. Of je nu nette schoenen nodig hebt voor een formele gelegenheid of casual schoenen voor dagelijks gebruik, Rehab heeft een gevarieerde collectie die bij verschillende smaken en behoeften past. Het merk is populair bij mannen die waarde hechten aan kwaliteit en design in hun schoenen.

Rehab schoenen

Rehab, een topmerk uit Nederland, beschrijft zichzelf als uniek, origineel en inspirerend. Dit is duidelijk zichtbaar in hun handgemaakte schoenen en ontwerpen. Het merk stelt hoge kwaliteitseisen aan hun schoenen, wat resulteert in duurzame producten die jarenlang meegaan. Bekijk onze collectie van Rehab schoenen en accessoires op de pagina hieronder.

Rehab biedt schoenen en riemen met een eigenzinnige stijl, gericht op mensen die zich willen onderscheiden. Opgericht in 2008 door Jaco Flach, is Rehab inmiddels een gevestigde naam in de modewereld. En ter ere van hun 10-jarig bestaan in 2018, hebben ze de Rehab Limited Legend collectie uitgebracht, die we natuurlijk aan onze collectie hebben toegevoegd. Bestel snel, want deze serie is slechts beperkt beschikbaar. Bij leferink-schoenen.nl geldt: op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden.

Rehab assortiment schoenen

Ontdek nu onze variërende collectie van Rehab schoenen; van de mooiste Rehab sneakers tot Rehab riemen. We bieden een breed assortiment van zowel hoge als lage modellen in verschillende kleuren. Daarnaast hebben wij ook een prachtige collectie van de merken Australian en Berkelmans 

Online schoenen kopen 

Bestel snel en gemakkelijk op leferink-schoenen.nl op werkdagen voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden en kunnen ook gratis retour gezonden worden in Nederland. Toch niet naar uw wens, retour zegel is bijgesloten en na ontvangst zullen wij het retourbedrag terug storten. Nog vragen mail of bel gerust. bestellen@leferink-schoenen.nl of bel naar 0548-612336.