Naar boven

Solidus schoenen

Solidus Al meer dan 100 jaar ontwerpt en produceert het merk Solidus hoogwaardige, comfortabele schoenen die beloven tegelijkertijd een geweldig gevoel, gezondheid en geluk te bieden. De schoenen zijn ontworpen in Tuttlingen, in de buurt van het Bodenmeer en het Zwarte Woud, en vervolgens geproduceerd in Europa. Traditioneel vakmanschap en de hoogste eisen aan pasvorm en kwaliteit zijn voor Solidus vanzelfsprekend. Een succesverhaal dat meer dan 100 jaar geleden begon en nog steeds voortduurt. Shop nu de nieuwste collectie van Solidus bij Leferink-schoenen.nl
Makkelijk lopen, dat is waar Solidus voor staat. Zachte materialen en meerdere modellen die geschikt zijn voor diabetici of klanten met een gevoelige voet. Door het gebruik van verschillende leesten is er voor de brede en smalle voet voldoende keus bij dit merk.


Assortiment Solidus schoenen


Het assortiment van Solidus bestaat uit veterschoenen, veelal voorzien van een rits, instappers, klittebandschoenen en laarsjes. Deze zijn verkrijgbaar in brede leesten. Tevens heeft dit merk een klitteband schoen met een elastisch voorblad op een K-leest. Alle modellen hebben een uitneembaar voetbed. Het merk Durea is ook verkrijgbaar in breedtematen.


Solidus online kopen

 
Wij leveren uitsluitend schoenen van de beste merken. Kwaliteit staat voorop en dat ziet u hierin terug. Leferink-schoenen.nl biedt een ruim assortiment Solidus schoenen die u gemakkelijk via onze webshop kunt bestellen.
Elke werkdag voor 17:00 besteld, Dezelfde dag verzonden.Boven de 50 euro geen verzendkosten binnen NL.