Naar boven

XPOOOS sokken

XPOOOS Wie wil opvallen of een leuke hobby heeft dat kan je uitstralen met deze XPOOOS sokken. Comfortabel en eigenzinnig zijn ze. De sokken van Xpooos zitten heerlijk. What's is a name? Dat zijn de drie o's in de naam van Xpooos. Die staan voor Originaliteit, Outstanding en Out of thuis Word. Uniek, eigenzinnig en spannend zijn de sokken van Xpooos.

XPOOOS

XPOOOS is een hedendaags sokkenmerk dat bekend staat om zijn creatieve en kleurrijke ontwerpen. Het merk werd opgericht in Nederland en heeft snel aan populariteit gewonnen dankzij zijn unieke benadering van sokkenontwerp. XPOOOS-sokken zijn vaak voorzien van opvallende prints, patronen en kunstwerken, en ze bieden niet alleen comfort, maar ook een manier om je persoonlijkheid uit te drukken via je kleding. De combinatie van kwaliteit en stijl heeft XPOOOS tot een gewilde keuze gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar iets speciaals om hun voeten warm en modieus te houden.

De missie van XPOOOS

Bij Xpooos weten ze hoe ze jouw voeten kunnen aankleden. Ze blijven verrassen met Flashy designs en felle kleuren. Volop keus in diverse prints vast wielrennen tot voetbal, golf tot vissen. Natuurlijk ook gewoon met een eitje erop of juist een italiaanse stad.  Maar ook regelmatig met een thema als Herman Brood bijvoorbeeld.
Ben je nu opzoek naar een geschikt en leuk kerst cadeautje bekijk dan de kerst boxen van XPOOOS super leuk om te geven of te krijgen. Vaak werken zij samen met schoenmaker zoals bijvoorbeeld Rehab.


Online bestellen

Bestel snel en gemakkelijk op leferink-schoenen.nl uw Sneakers op werkdagen voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden en kunnen ook gratis retour gezonden worden in Nederland. Toch niet naar uw wens, retour zegel is bijgesloten en na ontvangst zullen wij het retourbedrag terug storten. Nog vragen mail of bel gerust. bestellen@leferink-schoenen.nl of bel naar 0548-612336.