Naar boven

Wolky schoenen

Wolky
Wolky is een Nederlands bedrijf opgericht in 1982 als een damesmerk en inmiddels in vele landen verkrijgbaar. Het succes verhaal begon met de Alto, een sandaal die vooral in de zorg werd gedragen. Nu is de collectie Wolky Schoenen opgebouwd uit sandalen, veterschoenen en laarsjes altijd voorzien van een comfortabel voetbed. 

Assortiment Wolky schoenen

 
Ons Wolky assortiment bestaat uit o.a. Wolky sandalen en slippers, Wolky instappers, Wolky sneakers, Wolky laarzen en de Wolky muil. Wie een comfortabel en trendy paar schoenen zoekt, zal hier ongetwijfeld iets moois tussen vinden! 

Wolky White


Wolky indroduceert: WOLKY WHITE. Een schoenenlabel voor vrouwen met een eigen stijl, die graag goed gekleed voor de dag komen én comfortabel willen lopen. Wolky White is casual, eigengereid, stoer en vrouwelijk.

Wolky schoenen kopen bij Leferink-Schoenen


Bekijk op uw gemak onze Wolky collectie en profiteer van onze scherpe prijzen en niet te vergeten een prima service! Wilt u van nog meer voordeel genieten, bekijk dan ook onze Wolky Schoenen Sale! Hier vindt u Wolky schoenen die op dit moment in de aanbieding zijn.
Wie ooit een paar Wolky schoenen heeft aangehad weet het: Dit merk is een genot voor de voeten! Wolky schoenen zijn voorzien van een anatomisch gevormd voetbed en een doordachte pasvorm, maar er wordt ook volop aandacht besteed aan materiaalkeuze, afwerking en kleur.