Naar boven

Hartjes schoenen

Hartjes

Hartjes Schoenen


Hartjes staat voor lekker lopen. Made in Austria (Oostenrijk)
Hartjes is een groene firma met milieuvriendelijke productietechnieken, welke voortdurend geïnnoveerd worden. De schoenen worden verwerkt uit natuurlijke materialen. De voeringen zijn allen plantaardig gelooid en vrij van alle toxische stoffen. In de winter verwerken wij  in de bottines 100% zuiver scheerwol. Dit heeft geen enkel voor- of nadelige eigenschappen t.o.v. ledervoering. Het is duurzaam / wordt wel als warme voering aangeduid, maar is niet broeierig. Ook deze voering geeft een aangenaam voetklimaat in de schoen in de winterdag. De lijmsoorten zijn op waterbasis en formaldehyde vrij. Door toepassing van deze leersoorten kunt u Hartjes ook toepassen voor de meeste huidallergieën. De bovenmaterialen zijn gehydrofobeerd: langdurig waterdicht.


Assortiment Hartjes Schoenen


Het assortiment Hartjes bestaat uit vetersschoenen, korte veterlaarsjes en enkellaarsjes. alle modellen zijn verkrijgbaar in halve maten en voor zien van een uitneembaar voetbed. Vergelijkbaar met dit merk zijn natuurlijk Durea en bijvoorbeeld Solidus.

Hartjes Schoenen online kopen


Wij leveren uitsluitend schoenen van de beste merken. Kwaliteit staat voorop en dat ziet u hierin terug. Leferink-schoenen.nl biedt een ruim assortiment Hartjes schoenen die u gemakkelijk via onze webshop kunt bestellen. Is uw maat of kleur niet voorradig, bel of mail ons, wellicht kunnen wij het juiste product voor u nabestellen.
Elke werkdag voor 17:00 besteld, volgende dag in huis. Boven de 50 euro geen verzendkosten.